Tallielämä – mitä se oikeastaan on?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Tallielämä on täynnä tunteita, se ainakin on varmaa. Olitpa ravi- tai ratsutallilla, aina löytyy erilaisia ajatuksia, ideoita, tapoja ja tunteita. Tallielämä on parhaimmillaan joukko erilaisia persoonia, ihmisiä ja eläimiä joiden kanssa opitaan olemaan sekä elämään. Luodaan yhteisiä tapoja toimia, mietitään reilun pelin sääntöjä, huolehditaan omasta sekä muiden hyvinvoinnista, puhalletaan yhteen hiileen kohti omia sekä yhteisiä päämääriä. 

Tallielämä on joskus arjesta suoriutumista, tai pakopaikka pois kaikesta. Se voi olla ystävyyttä yli rajojen ja yli ymmärryksen, tallielämä koskettaa ja kyseenalaistaa. 

Minulle tallielämä on kasvamista ja kyseenalaistamista, etsimistä ja vaikuttamista. Tallielämän kautta haluan mahdollistaa  jokaiselle tallintouhuajalle oman itsensä löytämisen, ilon ja onnen olemiseen yhdessä tai yksin tunteella ja taidolla kohti omia tavoitteitaan.

Kosketus & kuuntelu- olemisen taito ja tunteiden tunnistaminen- luonto, läheisyys ja läsnäolo. Mikä mahdollistaa tämän kaiken ?

Minulle se on poni tai hevonen.

×