Tallipihan Ponitouhut

Tampereen keskustassa

Tampereen Tallipihan Ponitouhut

Tampereen Tallipihalla touhutaan nyt  ympäri vuoden  suloisten shetlanninponien kanssa. Ponitouhut on suunniteltu  pääosin päiväkoti- ja ala-asteikäisille lapsille. Pyrimme tarjoamaan elämyksellisiä oppimishetkiä ponien maailmassa yksilön tarpeita sekä toiveita kuunnellen. Ammattitaitoisen aikuisen ohjauksessa harjoitellaan ponien perushoitoa, ratsastuksen alkeita, tallintouhuja leikkien ja laulaen, oppien sekä iloiten.

Meille on helppo tulla. Olemme Tampereen keskustassa idyllisellä Tallipihalla.  Meillä voit harrastaa ja harjoitella yksin tai kaksin, säännöllisesti tai satunnaisesti. Meille tullaan oppimaan, joten  aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Palveluihimme kuuluvat mm. ponikerhot, ponisynttärit ja elämysratsastukset Tallipihan miljöössä.

Tallipihan ponitouhut on tehty onnistumisen kokemuksista, ilonkiljahduksista, omista oivalluksista ja ajatuksista. Ponien maailma on täynnä mahdollisuuksia ja pyrimmekin rakentamaan jokaiselle omannäköisen tallipolun juuri hänen tarpeitaan vastaavaksi.

Lue lisää Tamperen Tallipihasta.

Palvelumme

Tarjoamme elämyksellisiä ponitouhuhetkiä Tampereella lomaileville lapsiperheille (n. 3-12 vuotiaat) . Ponitouhukerho on suosituin touhuistamme.   Lähiympäristössä pysyvästi asuville meillä on monipuolinen sekä  säännöllinen kurssitarjonta ympäri vuoden  ponitouhuilun parissa. Pyrimme löytämään jokaiselle omaa tarvetta vastaavaa tekemistä. Ryhmäkoot ovat pieniä ja huomioimme ajankohtaiset koronarajoitukset toiminnassamme. Touhuamme ulkona, joten säänmukainen varustus, tukevat, hyvät kengät ja riittävästi lämmintä päälle. Talvikaudella touhuamme myös tallin sisä tiloissa. Tervetuloa touhuamaan turvallisesti, tunteella ja taidolla!

Tallipihan Ponitouhuissa ohjaajina toimivat vahvan kokemuksen omaavat, ammattitaitoiset ohjaajat. Tavoitat meidät parhaiten whatsapilla  p. 050-5361797

Haluatko tietää lisää?

×