Tallipihan Ponitouhut

Tamperen keskustassa

Tampereen Tallipihan Ponitouhut

Tampereen Tallipihan ponitouhut tarjoaa pääosin päiväkoti- ja ala-asteikäisille lapsille elämyksellisiä oppimishetkiä ponien maailmassa, ammattitaitoisen aikuisen ohjauksessa. Meillä voit harrastaa ja harjoitella yksin tai kaksin, säännöllisesti tai satunnaisesti. Palveluihimme kuuluvat mm. ponikerhot, ponisynttärit ja elämysratsastukset Tallipihan miljöössä. Päiväkoti-, koululais- ja muut ryhmät voivat sopia omista ohjatuista vierailuista/kerhoista.

Tallipihan ponitouhut on tehty onnistumisen kokemuksista, ilonkiljahduksista, omista oivalluksista ja ajatuksista. Ponien maailma on täynnä mahdollisuuksia ja pyrimmekin rakentamaan jokaisen meille tulijan tallipolun juuri hänen tarpeitaan vastaavaksi.

Lue lisää Tamperen Tallipihasta.

Palvelumme

Haluamme tarjota jokaiselle touhuajalle yksilön tarvetta vastaavaa tekemistä. Ryhmäkoot ovat pieniä ja huomioimme ajankohtaiset koronarajoitukset toiminnassamme. Touhuamme ulkona, joten säänmukainen varustus, tukevat, hyvät kengät ja riittävästi lämmintä päälle. Sateen sattuessa touhuamme valtaosan ajasta katoksessa. Tervetuloa touhuamaan turvallisesti, tunteella ja taidolla!

Ohjaajana toimii Ponitouhutäti Rea p. 044 559 55 59 (hevosavusteisten palveluiden tuottaja), mukana myös kokeneet avustajat.

PoniTaituri -koulu

PoniTaituri -koulussa kerrataan jo opittuja asioita, ja opitaan samalla jotain uuttakin.

Ponitouhu­kerho

Tutustutaan ponien maailmaan ja opetellaan perusasioita niiden hoidosta. Touhut suunnitellaan aina taitotasoja vastaaviksi kullekin kerholaiselle. Ponien hoitoa, harjausta, talutusharjoituksia, varusteoppia, tietoa, taitoa ja teoriaa sopivassa suhteessa.

Ponitouhu­synttärit

Tervetuloa viettämään ikimuistoiset ja elämykselliset ponitouhusynttärit Tallipihalle. Päivänsankari voi esittää toiveet juhlaohjelmasta ja räätälöidään teidän makuiset - ja näköiset juhlat! Vakiopaketti ponitouhusynttäreillä on 1,5 - 2 tuntia täyttä tohinaa idyllisellä Tallipihalla ponien kanssa touhuten, herkutellen ja leikkien ammattitaitoisen ohjaajan ohjauksessa. Varaa vaivattomat ponitouhusynttärit keskellä kylää- lähellä luontoa!

Keppihevos­kerho

Ilmoittaudu mukaan Tallipihan omaan Keppihevoskerhoon. Kokoonnumme sovitusti Tampereen Tallipihalla. Seuraa ilmoittelua Facebookissa!

Meillä on keppihevosia vailla hoitajia, mutta voit tuoda myös oman kepparin mukanasi. Ilmoittaudu ennakkoon Whatsapilla, koska noudatamme koronarajoituksia ja haluamme turvata tapaamisen turvallisuuden.

Haluatko tietää lisää?