Ponitouhu­­kerho

Ponitouhu­kerho

Ponitouhukerhot Tallipihalla!

Tutustu hevosharrastukseen Tampereen keskustassa. Tallipihan ponitouhut järjestää ponitouhukerhon päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille.

Kerhossa tutustutaan ponien maailmaan ja opetellaan ponitouhujen perusasioita. Touhut suunnitellaan osallistujien taitotasojen mukaisesti, opimme joka kerta jotain uutta. Ponitouhutäti Rea opastaa shetlanninponiemme Tiuhtin ja Viuhtin hoitoa, harjausta ja talutusharjoituksia, sekä varusteoppia, tietoa, taitoa ja teoriaa sopivassa suhteessa.

Luvassa on mukavaa ja rentoa puuhastelua ammattitaitoisten ohjaajien johdolla! Kerhoon otetaan rajattu määrä osallistujia, varmistathan paikkasi ajoissa. Olemme ulkona, joten säänmukainen varustus on tarpeen, sateen sattuessa touhuamme pääosin katoksessa. Ryhmäkoot ovat pienet, ja otamme huomioon ajankohtaiset koronarajoitukset. Kerhoon osallistujat huolehtivat itse omasta vakuutusturvastaan.

Peruutustapauksessa (esim. sairastuminen) tarjoamme yhden korvaavan kerhokerran syksyn aikana.

Ponitouhujen kertamaksu 10€ / 30min.

Voit ilmoittautua kerhoihin kertaluontoisesti tai säännöllisesti. Alta löytyvät tämän syksyn vapaana olevat kerhopaikat, ilmoittaudu ja saat vahvistamme paikkasi sähköpostilla.

Ponitouhukerhot jatkuvat lokakuun loppuun asti, jonka jälkeen aloitamme uutuuden PoniTaituri -koulun.

Ponitouhukerho jatkuu jälleen 1.2.2022.

Ilmoittaudu kerhoon tästä

Ilmoittaudu kerhoon alla olevan lomakkeen kautta. Vahvistamme paikkasi sähköpostilla.