Ponitouhu­­kerho

Ponitouhukerhot Tallipihalla!

Tutustu hevosharrastukseen Tampereen keskustassa idyllisellä Tallipihalla Finlaysonin alueella. Tallipihan ponitouhut järjestää ponitouhukerhoja 3-12-vuotiaille lapsille.

Oletpa sitten kokenut ponitouhuaja tai vasta aloitteleva, olet tervetullut mukaan.

Usein myös parhaat lomamuistot syntyvät ponitouhujen parissa.

Kerhossa tutustutaan ponien maailmaan ja opetellaan ponin hoidon perusasioita. Touhut suunnitellaan osallistujien taitotasojen mukaisesti. Kokeneet ja ammattitaitoiset ohjaajamme opastavat shetlanninponiemme Tiuhtin ja Tuutikin hoitoa, harjausta ja talutusharjoituksia, sekä varusteoppia, tietoa, taitoa ja teoriaa sopivassa suhteessa.

Luvassa on mukavaa ja rentoa puuhastelua leikin varjolla oppien. Kerhoon voit ilmoittautua alla olevan lomakkeen kautta tai whatsapp +358 44 559 55 59.

Touhuamme pääosin ulkona, joten säänmukainen varustus on tarpeen. Sadesäällä olemme tallin sisätiloissa.

Ryhmäkoot ovat pienet ja huomioimme ajankohtaiset koronarajoitukset. Kerhoon osallistujat huolehtivat itse omasta vakuutusturvastaan.

Ponitouhujen kertamaksu alk. 15€-25€ .

 Ratsastuksen (painoraja 30kg) 

 Alta löytyvät  vapaana olevat ajat ja  paikat. Ilmoittaudu ja vahvistamme paikkasi sähköpostilla ja saat samalla ohjeistuksen kerhopaikan lopulliseen vahvistamiseen. 

Tarkennuksia –

Menossa on useimmiten ponien lisäksi mukana myös kepparit ja niiden kanssa pääsee esteradallekin halutessaan, muistakaa mainita asiasta.

Ilmoittaudu kerhoon tästä

Ilmoittaudu kerhoon alla olevan lomakkeen kautta. Vahvistamme paikkasi sähköpostilla.