Ponitouhu­­kerho

Ponitouhu­kerho

Ponitouhukerhot Tallipihalla!

Tutustu hevosharrastukseen Tampereen keskustassa. Tallipihan ponitouhut järjestää ponitouhukerhon päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille.

Kerhossa tutustutaan ponien maailmaan ja opetellaan ponitouhujen perusasioita. Touhut suunnitellaan osallistujien taitotasojen mukaisesti, opimme joka kerta jotain uutta. Kokeneet ponitouhuohjaajamme opastavat shetlanninponiemme Tiuhtin ja Viuhtin hoitoa, harjausta ja talutusharjoituksia, sekä varusteoppia, tietoa, taitoa ja teoriaa sopivassa suhteessa.

Luvassa on mukavaa ja rentoa puuhastelua ammattitaitoisten ohjaajien johdolla! Kerhoon otetaan rajattu määrä osallistujia, varmistathan paikkasi ajoissa. Touhuamme pääosin ulkona, joten säänmukainen varustus on tarpeen, Talvisaikaan touhuamme myös sisätiloissa. Ryhmäkoot ovat pienet, ja otamme huomioon ajankohtaiset koronarajoitukset. Kerhoon osallistujat huolehtivat itse omasta vakuutusturvastaan.

Ponitouhujen kertamaksu 15€ / 30min. Kurssipaketit (4x30min) hinta 40€.

Ponitouhukerho jatkuu jälleen 1.2.2022. Voit ilmoittautua kerhoihin kertaluontoisesti tai varata kurssipaketin. Alta löytyvät helmikuun 2022 vapaana olevat kerhopaikat, ilmoittaudu ja vahvistamme paikkasi sähköpostilla.

Ilmoittaudu kerhoon tästä

Ilmoittaudu kerhoon alla olevan lomakkeen kautta. Vahvistamme paikkasi sähköpostilla.