Mitä ihmeen Ponitouhuja?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Poni – se on yks piru, ei pysy tarhassa, se puree ja pukittaa. Tai Poni – maailman suloisin poninpallero, pörröinen, pehmoinen ja oikea haliponi.

Kumman tunnistat? Itse tunnistan molemmat tyypit, ja onneksi nykyään mietitään enempi ja enempi eläinten hyvinvointia, luontaista tarvetta elää ja olla sekä tapoja toimia eläinten kanssa eri tilanteissa.Pohditaan syitä moiseen käytökseen ja ollaankin ymmärretty, että se olemmekin me itse ihmiset jotka vaikuttavat siihen minkälainen poni meillä on.

Ponit on maailman suloisimpia ja sen takia on Ponitouhut, jotta ne pysyykin suloisimpina sekä kilteimpinä olijoina päällä maan. Ponitouhuissa pohditaan mitä minä tarvin ja mitä poni tarvii voidakseen hyvin. Elämän perusasioita, miten mikäkin vaikuttaa mihinkin, syy- seuraus suhde, ymmärrys ja opetus, empatia 

Ponitouhuissa puuhastellaan yhdessä ja yksin, harjataan ja hoivataan, touhutaan kuunnellen ja tarkkaillen sekä tunnustellen tunteita sekä taitoja.

Ponitouhuja on vaikea kuvailla, ne täytyy itse nähdä tai kokea. Ponitouhut on tehty tunteista ja tuoksuista, touhusta ja tohinasta, hiljaisuudesta ja hälinästä, läsnäolosta ja yhdessä olemisesta.

Tervetuloa tunnelmaan !

×